Καλάθι 0
Επικοινωνία

Smile Mushrooms Complete 120 κάψουλες

Smile Mushrooms Complete 120 κάψουλες

Smile Mushrooms Complete 120 κάψουλες

 • Ευρετήριο Κατασκευαστών SMILE
 • Κωδικός Προϊόντος: SM000042
 • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
 • 18,69€

Smile Mushrooms Complete

Το σκεύασμα Smile Mushrooms Complete (SMC), είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μανιταριών και μικροθρεπτικών συστατικών, που έχει σαν σκοπό την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την τόνωση του οργανισμού προσφέροντας όλα τα απαραίτητα συστατικά για την καλή λειτουργία και ανάπτυξή του.
 

Συστατικά: Κάθε κάψουλα περιέχει :

Μushroom atomized fermented : 50mg

Kombucha Fermented pollen : 85mg

Τα παρακάτω μανιτάρια:

 • Agaricus blazei – 43mg
 • Reishi -43mg
 • Maitake 43mg
 • Cordyceps 43mg
 • Lion’s Mane 43mg

Θα αναλύσουμε πιο κάτω τα συστατικά για να καταλάβετε τον εξαιρετικό συνδυασμό των συστατικών και των δυνατοτήτων του.

 1. Mushroom atomized fermented: Αποτελεί ένα μοναδικό συστατικό ζύμωσης που δημιουργείται όταν αναμίξουμε τα μανιτάρια Agaricus, Reishi, Maitake, Pleurotus, Lion’s Mane, μαζί με τσάι, ζάχαρη/μέλι και Kombucha.

H Kombucha είναι μιά συμβιωτική αποικία φιλικών μυκήτων και βακτηριών, που καταναλώνει τη ζάχαρη σαν τροφή και παράλληλα επεξεργάζεται τα πολύτιμα συστατικά που υπάρχουν στο τσάι και στo μίγμα των μανιταριών δημιουργώντας ένα μοναδικό προϊόν ζύμωσης που περιέχει, πρωτεΐνες, λιπίδια, ένζυμα, φιλικά  βακτήρια, πρεβιοτικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, πολυσακχαρίτες, βητα-γλυκάνες, γλυκοπρωτεΐνες, αραβινοξυλάσες, εργοστερόλες κλπ., όλα σε μορφή που το σώμα μας μπορεί άμεσα να αφομοιώσει.

Η Κombucha, αφού τα έχει επεξεργαστεί όλα αυτά, τα έχει μετασχηματίσει σε μια μορφή εξαιρετικά απορροφήσιμη και βιοδιαθέσιμη για το σώμα μας.

 1. Kombucha Fermented Pollen: Σε αυτό το συστατικό στην Kombucha παράλληλα με το τσάι έχει προστεθεί και γύρη, οπότε η Kombucha ζυμώνει και τα δύο συστατικά δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Όλοι ξέρουμε τις μοναδικές δυνατότητες της γύρης και τα πολύτιμα συστατικά που περιέχει (πρωτείνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία κ.λ.π.)

 1. Μίγμα μανιταριών:

Agaricus blazei, Reishi, MaitakeCordycepsLion’s Mane (Hericium erinaceus):

Το προϊόν έχει εξαιρετική επίδραση σε ολόκληρο τον οργανισμό τόσο στους υγιείς όσο και στους ασθενείς.

Χρήση:  Ενήλικες: Λαμβάνετε 1 κάψουλα πρωί-βράδυ πριν το φαγητό. Για περιπτώσεις που χρειάζεστε μέγιστη ενίσχυση του ανοσοποιητικού, λάβετε 2 caps πρωί-βράδυ πριν το φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.