Καλάθι 0
Επικοινωνία
Σάμυθος Βιολογικό Ταχίνι Ωμό Άθερμο 200gr

Σάμυθος Βιολογικό Ταχίνι Ωμό Άθερμο 200gr

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Σάμυθος
  • Κωδικός Προϊόντος: ΣΑΜΥΘ0003
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 16,59€

Βιολογικό Ταχίνι Ολικής - Άθερμο Ωμό ΣΑΜΥΘΟΣ

(ORGANIC RAW UNCOOKED WHOLE GRAIN TAHINI SAMYTHOS) - 200 gr.

Η διαδικασία παραγωγής ωμοφαγικού ταχινιού είναι μια πραγματικά δύσκολη διαδικασία. Η εταιρία ΣΑΜΥΘΟΣ είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που δημιούργησε την τεχνογνωσία και παράγει βιολογικό άθερμο, πραγματικά ωμό, κάτω των 30 C, ταχίνι καλλιεργώντας η ίδια το βιολογικό σουσάμι της
κορυφαίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ελληνικής ποικιλίας ΈΒΡΟΥ.

Η επιμονή μας στην παρακολούθηση των θερμοκρασιών καθ'όλη την διάρκειά της παραγωγικής διαδικασίας οφείλεται στην επιδίωξη μας, να προστατευθούν οι πιο ευαίσθητες θερμοκρασιακά (η θερμοκρασία πάνω των 40 C είναι βλαβερή) υπερπολύτιμες θρεπτικές ουσίες όπως τα ένζυμα και τα αιθέρια έλαια του
ωμού σπόρου. Για να τα πετύχουμε όλα αυτά συνδυαστικά, προχωρήσαμε σε σχεδιασμό δικού μας εξοπλισμού και εφαρμογή πειραματικών δεδομένων από δύο πανεπιστήμια της ΙΑΠΩΝΙΑΣ και Νότιας Κορέας.

Το τελικό προϊόν λόγω του ότι έχει το σύνολο των ενζύμων, αιθέριων ελαίων και όλων των θρεπτικών συστατικών του ωμού σπόρου θα πρέπει μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, να φυλάσσεται στο ψυγείο διότι οι λιπάσες είναι ολοζώντανες.
Δοκιμάζοντας το θα σας αφήσει μια ελαφρά πικρή σε συνδυασμό με την έντονη φρεσκάδα ωμού σπόρου επίγευση, δίνοντας μια μοναδική αίσθηση, προς επιβεβαίωση των προαναφερθέντων.
Σχετικά με τά ανώτερα χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν, στην ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά, που να τα ενσωματώνει, βασιζόμενη στην συγκεκριμένη κορυφαία ποικιλία σουσαμιού.
Η μοναδικότητά του έχει αναγνωριστεί από κορυφαίους σεφ και διατροφολόγους .

  • Είναι το μόνο ταχίνι που έχει το 100% των βιταμινών και ιχνοστοιχείων που έχει το ωμό σουσάμι.
  • Είναι το μοναδικό ταχίνι από ωμό, άψητο σουσάμι που υπάρχει στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά και είμαστε σε διαδικασία κατοχύρωσης πατέντας.
  • Είναι το μοναδικό ταχίνι κατάλληλο για ομοφαγική διατροφή (RAW FOOD DIET).
  • Σύμφωνα και με τις γνώμες των πελατών μας, η ελαφρώς πικρή επίγευση του άθερμου ωμού ταχινιού, που οφείλεται στην ύπαρξη του συνόλου των αιθέριων ελαίων, βιταμινών και των ενζύμων που υπάρχουν στο ωμό σουσάμι, με την έντονη αίσθηση φρεσκάδας ωμού σπόρου δημιουργούν έναν μοναδικό και ακαταμάχητο συνδυασμό.