Καλάθι 0
Επικοινωνία
Super Health Easigest 60 κάψουλες

Super Health Easigest 60 κάψουλες

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Super Health
  • Κωδικός Προϊόντος: GN20510
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 19,85€

Super Health Easigest

Ορθομοριακή φόρμουλα με υψηλής ισχύος και ευρέος φάσματος πεπτικά ένζυμα, ενισχυμένη με βότανα και μηλόξυδο. Βοηθά στην πέψη πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών, γάλακτος και κυτταρίνης για την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων. Ανακουφίζει από τη δυσπεψία.

Τα ένζυμα είναι πρωτεϊνικοί καταλύτες που παράγονται από το σώμα και συμμετέχουν στην διάσπαση των χημικών ενώσεων μέσω της ρύθμισης της ταχύτητας με την οποία διεξάγεται η κάθε μεταβολική διαδικασία. Τα ένζυμα που εμπλέκονται στις διαδικασίες της πέψης ονομάζονται πεπτικά ένζυμα. Η πέψη είναι μια πολύπλοκη διαδικασία κατά την οποία οι τροφές και τα σύνθετα θρεπτικά στοιχεία διασπώνται σε μονάδες που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει.

Πολλές φορές όμως το σώμα δεν μπορεί να παράγει αρκετές ποσότητες πεπτικών ενζύμων, ιδίως σε καταστάσεις ασθένειας, στρες, έλλειψης θρεπτικών στοιχείων – τα οποία είναι απαραίτητα για την κατασκευή ενζύμων - και με την πάροδο της ηλικίας.

Η Υδροχλωρική Βεταΐνη αυξάνει την ποσότητα των στομαχικών υγρών και υδροχλωρικού οξέως, απαραίτητα για την πέψη των πρωτεϊνών, καθώς απελευθερώνουν τα μέταλλα της τροφής τα οποία διεγείρουν το πάγκρεας να εκκρίνει πεπτικά ένζυμα. Επαρκή επίπεδα υδροχλωρικού οξέως είναι αναγκαία για την απορρόφηση του ασβεστίου, του μαγνησίου, του ψευδαργύρου, του σιδήρου και των βιταμινών της ομάδας Β.

Η Λιπάση διασπά τα λίπη σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη και βοηθά να απορροφηθούν οι λιποδιαλυτές βιταμίνες από τον βλεννογόνο του γαστρεντερικού συστήματος και να εισέλθουν στην αιματική κυκλοφορία.

Το Αλφάλφα περιέχει οκτώ απολύτως ουσιώδη ένζυμα για την σωστή πέψη και των τροφών και την αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών. Αμυλάση, διασπά τις αμυλούχες τροφές. Κοαγκουλάση, για πήξη

του γάλακτος για καλύτερη απορρόφηση. Ιμβερτάση, μετατρέπει τη ζάχαρη σε δεξτρόζη. Εμουλσίνη, διασπά τα σάκχαρα. Υπεροξειδάση, ανάγει το υπεροξείδιο του υδρογόνου και οξειδώνει τις οργανικές ενώσεις. Λιπάση, διασπά τα λίπη. Πηκτινάση, δημιουργεί μια φυτική γέλη από πεκτίνη. Πρωτεάση, για τον μεταβολισμό και τη διάσπαση των πρωτεϊνών.

Η Αμυλάση είναι πεπτικό ένζυμο που εκκρίνεται από το πάγκρεας και βρίσκεται στο σάλιο. Διασπά την αμυλόζη - έναν τύπο αμύλου που βρίσκεται στα φρούτα, στα λαχανικά, στα δημητριακά και στο γάλα - σε απλούστερα σάκχαρα.

Το Μηλόξυδο, χωρίς χημική επεξεργασία, από 100% πιστοποιημένα βιολογικά μήλα. Μη φιλτραρισμένο και μη παστεριωμένο, με διαδικασία φυσικής ζύμωσης. Περιέχει ένζυμα, πηκτίνη, ιχνοστοιχεία, προβιοτικά, αμινοξέα και φυτοθρεπτικά και είναι μια από τις πιο λειτουργικές υπερτροφές.

Ο Κουρκουμάς χρησιμεύει για τη μείωση της οξύτητας του στομάχου. Ενεργεί ως τονωτικό του στομάχου, διεγείρει τις γαστρικές εκκρίσεις και την έκκριση παγκρεατικού υγρού, διευκολύνοντας την πέψη. Συνιστάται για τα άτομα με δυσπεψία, αργή πέψη, χρόνια γαστρίτιδα ή απώλεια της όρεξης.

Το Μάραθο (Foenicum vulgareέχει αξιοσημείωτη αξία για την υποστήριξη της πέψης. Βοηθά στην μείωση των αερίων, στην ισορρόπηση της όρεξης, στην κινητικότητα των εντέρων. Είναι ένα εξαιρετικό ίαμα για το στομάχι και το έντερο. Ανακουφίζει τον τυμπανισμό και τον κολικό, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την πέψη και ανοίγει την όρεξη.

Η Μέντα ανακουφίζει από το στομαχικό άλγος. Σύμφωνα με μελέτες, το έλαιο που περιέχεται στο φυτό της μέντας είναι ευεργετικό για όσους πάσχουν από το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, ενώ παράλληλα διευκολύνει την πέψη και καταπολεμά τον ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟ?

Το Άγριο κύμινο (Carum carvi). Η παραδοσιακή ιατρική χρησιμοποιούσε σπόρους κύμινου για να υποστηρίξει το πεπτικό σύστημα. Οι σύγχρονες έρευνες δείχνουν ότι το κύμινο μπορεί να διεγείρει την έκκριση παγκρεατικών ενζύμων, οξέων και χολής που είναι απαραίτητα για τη σωστή πέψη. Τα αιθέρια έλαια του φυτού του κύμινου περιέχουν, επίσης, μια ένωση που λέγεται cuminaldehyde και η οποία ενεργοποιεί τους σιελογόνους αδένες για να βοηθήσουν στην προ-χώνευση της τροφής. Βελτιώνει την πέψη της τροφής και ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου και από τα αέρια.

Το Χαμομήλι, χρήσιμο για τη νευρική δυσπεψία, τους κολικούς, τον τυμπανισμό και τα αέρια. Μπορεί να ανακουφίσει από τα συμπτώματα του Συνδρόμου του Ευερέθιστου Εντέρου. Σε συνδυασμό, μάλιστα με τη μέντα ενδέχεται να φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμη, μειώνει τη συχνότητα εμφάνισης κολικών, όπως και τη διάρκεια της διάρροιας, ενώ βοηθά σημαντικά στη χαλάρωση του στομάχου.

Η Πρωτεάση μαζί με την πεπτιδάση διασπούν τις πρωτεΐνες σε απλούστερα αμινοξέα. Η πρωτεάση 3.0 είναι αποτελεσματικότερη σε όξινο στομαχικό περιβάλλον, η πρωτεάση 4,5 είναι πιο ενεργή στο πρώτο μέρος του εντέρου- λιγότερο όξινο περιβάλλον- ενώ η πρωτεάση 6.0 γίνεται ενεργή κυρίως στο αλκαλικό μέσο και τελευταίο μέρος του εντέρου.

Η Βρωμελαΐνη, ένα ισχυρό ένζυμο που παράγεται από τον καρπό και το μίσχο του ανανά (Ananas comosus) και αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές βοήθειες για τη διαδικασία της πέψης και αφομοίωσης πρωτεϊνών και λιπών, προσφέροντας ανακούφιση από το πρόβλημα της δυσπεψίας.

Η Πιπερόριζα (Zingiber officinale) βοηθά στην έκκριση πεπτικών υγρών και χολής, υποστηρίζει την πέψη και την αφομοίωση της τροφής και βοηθά στην μείωση των αερίων.

Η Παπαΐνη, η φυτική μορφή της πεψίνης στα πρωτεολυτικά ένζυμα. Το φρούτο της παπάγιας περιέχει ένζυμα, κυρίως παπαΐνη, η οποία ονομάζεται και "φυτική πεψίνη", λόγω της ικανότητάς της να διασπά τις πρωτεΐνες . Φυσικό και ασφαλές βοηθητικό της πέψης. Συχνά άριστα υποκατάστατο των αντιόξινων φαρμάκων, χωρίς τις παρενέργειές τους (μια από αυτές είναι η ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή οξέων από το στομάχι). Πολύ χρήσιμη σε άτομα που πρέπει να αποφεύγουν τη γλουτένη, γιατί διασπά τις μικροποσότητες γλουτένης που παρεισφρέουν στη διατροφή τους.

Πλεονεκτήματα/Χαρακτηριστικά:

· Ανακουφίζει από την δυσπεψία

· Βοηθά στην πέψη πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών, γάλακτος και κυτταρίνης ΑΜΥΛΑ?

· Περιέχει ευρύ φάσμα φυτικών ενζύμων

· Βοηθά στην ήπια αποτοξίνωση

· Μαλακτικό για το στομάχι

· Βοηθά στη μείωση του στομαχικού άλγους, του μετεωρισμού και του τυμπανισμού

· Ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου

Οδηγίες Χρήσης/Δοσολογία: 1 κάψουλα έως 2 φορές ημερησίως με το γεύμα ή όπως συνιστάται από τον ιατρό- Σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

Αντενδείξεις: Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία. Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή συνιστάται η συμβουλή ιατρού- Συμβούλου Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής. Ακατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες ή γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη.

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος κάτω των 25ο C και μακριά από παιδιά.

ΠαρενέργειεςΚαμία

Πληροφορίες αλλεργιογόνωνΚαμία

Συστατικά: 1 capsule: Betaine HCL 96% 151,04mg (Providing 145,00mg), Lipase 5.000U/g 66,00mg, Alfalfa Powder 50,00mg, Amylase 50.000u/g 45,00mg, Apple Cider Vinegar Powder 30,00mg, Turmeric 95% Granulated 21,05mg (Equivalent to 421,00mg of Turmeric, Providing 20,00mg of Curcumin), Fennel Seed Herb Powder (Foeniculum Vulgare) 20,00mg, Peppermint Leaf Powder 20,00mg, Caraway Seed Powder 20,00mg, Chamomile Powder 20,00mg, Protease 4.5 50.000 HUT/g 10,80mg, Bromelain 1.200GDU/G (Contains: Starch) 5,00mg ( Providing 6GDU), Protease Enzyme (Protease 5.000 HUT/g) 4,78mg, Protease III 30.000HUT/gm 1,080mg, Ginger Root Extract 20:1 (Contains: Starch) 1,00mg (Equivalent to 20,00mg of Ginger, Providing 0,05mg of Gingerols), Papain 2.000u/mg (Contains: Starch) 0,15mg.

ΈκδοχαCapsule Shell Contain Hypromellose 96mg, Magnesium Stearate (Veg Source) 25mg

Product Information per Daily Intake (1 Capsule):

INGREDIENT AMOUNT

Betaine HCL 151.04 mg

Lipase 5.000U/g 66 mg

Alfalfa Powder 50 mg

Amylase 50.000U/g 45 mg

Apple Cider Vinegar Powder 30 mg

Turmeric 95% granulated 21.05 mg

Fennel Seed Herb Powder (Foeniculum Vulgare) 20 mg

Peppermint Leaf Powder 20 mg

Caraway Seed Powder 20 mg

Chamomile Powder 20 mg

Protease 4.5 50,000 HUT/g 10.80 mg

Bromelain 1200GDU/G 5 mg

Protease Enzyme (Protease 5.000HUT/g) 4.78 mg

Protease III 30,000HUT/gm 1.080 mg

Ginger Root extract 20:1 1 mg

Papain 2000u/mg 0.15 mg

 

Οδηγίες Χρήσης/Δοσολογία: 1 κάψουλα έως 2 φορές ημερησίως με το γεύμα ή όπως συνιστάται από τον ιατρό- Σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής

Αντενδείξεις: Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία. Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή συνιστάται η συμβουλή ιατρού- Συμβούλου Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής. Ακατάλληλο για εγκύους, θηλάζουσες ή γυναίκες που προγραμματίζουν εγκυμοσύνη.

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος κάτω των 25ο C και μακριά από παιδιά.