Καλάθι 0
Επικοινωνία
Sonett Απορρυπαντικό σε Σκόνη για Λευκά & Χρωματιστά Ρούχα 2.4kg

Sonett Απορρυπαντικό σε Σκόνη για Λευκά & Χρωματιστά Ρούχα 2.4kg

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Sonett
  • Κωδικός Προϊόντος: SON101
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 17,59€

SONETT ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 2.4Kg

 Το σαπούνι είναι η πιο καθαρή ουσία για τον άνθρωπο και τη φύση. Σε αντίθεση με όλα τα άλλα επιφανειοδραστικά, το σαπούνι απορρίπτεται αμέσως μετά τη χρήση του καθώς χάνει τις επιφανειοδραστικές του ιδιότητες αμέσως όταν αντιδρά με το ασβέστιο που υπάρχει πάντα στα λύματα και στη συνέχεια αποικοδομείται πλήρως και με ευκολία.

Ειδικό χαρακτηριστικό προϊόντος:

Είναι το αρθρωτό σύστημα με τη χωριστή δοσολογία των 3 κύριων συστατικών του απορρυπαντικού, δηλαδή:

• τις δραστικές ουσίες πλύσης,

• το μαλακτικό,

• και το συγκρότημα λεύκανσης,

πράγμα που επιτρέπει τη βέλτιστη χρήση των μεμονωμένων ουσιών, ανάλογα με το βαθμό λερώματος των ρούχων, τη σκληρότητα του νερού και την επιθυμία του ατόμου για λευκότητα. Για απορρυπαντικό με βάση το σαπούνι, το μαλακό νερό αποτελεί απόλυτη προϋπόθεση. Χάρη στην αρθρωτή αρχή, παρέχεται η βάση για τη χρήση των αξεπέραστων πλεονεκτημάτων του σαπουνιού ακόμα και όταν επικρατούν συνθήκες σκληρού νερού. Απέχουμε από τη χρήση αντιπηκτικών παραγόντων, πληρωτικών, οπτικών λαμπρυντικών, φωσφορικών και ενζύμων.

Σαπούνι που προέρχεται από φυτικά έλαια, πιστοποιημένα βιολογικά καλλιεργημένα> 30% Ορυκτά αργίλου και πυριτικά άλατα 15-30% ανθρακικό νάτριο 5-15% Ζεόλιθος 5-15% Θειικό οινόπνευμα αλκοόλης 1-5% Βαλσάμικο πρόσθετα, πιστοποιημένα βιολογικά καλλιεργημένα / συλλογή από άγρια ​​φυτά <1% Υγρασία σε σκόνη 10-15%

Κατάλογος συστατικών σύμφωνα με την ΕΚ 648/2004 Σαπούνι νατρίου *, ανθρακικό νάτριο, μπεντονίτης, ζεόλιθος, νάτριο C12–14, θειικό λίπος αλκοόλης, πυριτικό νάτριο, μεταπυριτικό νάτριο, αποπλυτικό νάτριο

* πιστοποιημένο βιολογικά καλλιεργημένο

  Κατάλληλο για όλα τα χρωματιστά και λευκά υφάσματα από βαμβάκι, λινό, κάνναβη και μίγματα υφασμάτων μεταξύ 40 και 95 ° C (100–200 ° F). Ακατάλληλο για μαλλί, μετάξι και μικροΐνες. Κατάλληλο για πλυντήρια HE.