Καλάθι 0
Επικοινωνία
Bio Land Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρο 10ml

Bio Land Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρο 10ml

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Bio Land
  • Κωδικός Προϊόντος: BIOL10
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 6,95€

  Προερχόμενο από τα φύλλα Melaleuca alternifolia, το tea tree είναι ευρέως γνωστό για τις ισχυρές αντισηπτικές του ιδιότητες και την δραστικότητά του σε περιπτώσεις μικρών τραυματισμών και πληγών. Αυτό το φυτό ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία, εκεί όπου αιώνες πριν το χρησιμοποιούσαν ήδη οι ιθαγενείς της. Το έλαιο τεϊόδεντρου διαθέτει διάφορες πολύτιμες ιδιότητες. Μπορεί να εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση διάφορων δερματικών παθήσεων και ως αποσμητικό χώρου για την απομάκρυνση της μούχλας. Χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό σε διάφορα καλλυντικά και καθαριστικά προϊόντα του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων των σαμπουάν, των αλοιφών για νύχια και δέρμα και των απορρυπαντικών πλυντηρίου.

  Εφόσον τηρούνται οι κανόνες χρήσης του, συνήθως δεν προκαλεί ερεθισμούς, αλλεργίες και άλλες παρενέργειες. Πριν όμως το εφαρμόσετε για πρώτη φορά για, διαλύστε μία σταγόνα σε λίγο λάδι (σιτέλαιο, αμυγδαλέλαιο κ.ά.), σε κρέμα ή σε χυμό αλόης και βάλτε το δοκιμαστικά στο εσωτερικό του καρπού σας, για να ελέγξετε τυχόν αντιδράσεις.

Προφυλάξεις:  Δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε πάνω σε ανοιχτές πληγές,  αν είστε έγκυος ή αν θηλάζετε.


Bασικές ιδιότητες:

• Ακμή

• «Πόδι του αθλητή»

• Μύκητες στα νύχια

• Κολπίτιδα, Καντιντίαση, Τριχομονάδες

• Πιτυρίδα

• Ψείρες και κόνιδες

• Ρευματικοί πόνοι

• Τσιμπήματα εντόμων

• Γρίπη, Συνάχι, Κρύωμα, Βρογχίτιδα, Ιγμορίτιδα

• Κουρασμένα πόδια

• Στοματικό διάλυμα για άφθες, περιοδοντίτιδα και κακοσμία

• Ενίσχυση του ανοσοποιητικού με τονωτικό μασάζ

• Για το χώρο - απολυμαντικό - αντισκοριακό

• Εντομοαπωθητικό

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΛΥΤΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ - ΝΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ 

Προσοχή! Τα αιθέρια έλαια δεν χρησιμοποιούνται ποτέ αδιάλυτα απευθείας στο δέρμα, αλλά προστίθενται σε έλαια βάσης. Μια ασφαλής δοσολογία που προτείνεται, είναι μέχρι 2 σταγόνες αιθέριου ελαίου ανά 10ml ελαίου βάσης. Για κάθε άλλου είδους χρήση, συμβουλευτείτε έναν ειδικό.