Καλάθι 0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΟι εκπτώσεις δεν εμφανίζονται, βάσει Υ.Α. 35935/2023 - Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες.

Viogenesis Akratyl 60 ταμπλέτες

Viogenesis Akratyl 60 ταμπλέτες

Viogenesis Akratyl 60 ταμπλέτες

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών VIOGENESIS
  • Κωδικός Προϊόντος: VGS1040
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 22,39€

Τρόφιμο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς (ισορροπημένη δίαιτα). Για τη διαιτητική διαχείριση σε αδυναμία της ουροδόχου κύστης.

Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος είναι: χοληκαλσιφερόλη, ασκορβικό οξύ

 

Μορφή: 60 δισκία

Συνιστώμενη δοσολογία: Λαμβάνετε καθημερινά 2 έως 4 δισκία με λίγο νερό ή άλλο υγρό.

Συστατικά: υλικό πλήρωσης μαλτοδεξτρίνη, εκχύλισμα σπόρων κολοκύθας, οξείδιο του μαγνησίου, σορβιτόλη, εκχύλισμα εκουιζέτο, εκχύλισμα λιναρόσπορου, εκχύλισμα μπαχαρικού σουμάκι, υλικό διαχωρισμού διοξείδιο του πυριτίου, εκχύλισμα σόγιας, πυρίτιο, υλικό επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, πράσινη χρωστική [φορέας (τάλκης, πολυαιθυλενογλυκόλη), συμπλέγματα χαλκού της χλωροφύλλης, ανθρακικό ασβέστιο), ασκορβικό οξύ, φυτικά λιπαρά από ελαιοκράμβη, εκχύλισμα λυκίσκου, χοληκαλσιφερόλη, αντισυσσωματικός παράγοντας άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, εκχύλισμα μύρτιλου, εκχύλισμα κράνμπερι, εκχύλισμα ταραξάκου, σκόνη αρκτοστάφυλου, σκόνη χρυσόβεργας, εκχύλισμα από χυμό μαϊντανού

 

Ενεργά Συστατικά

ανά δόση (4 δισκία)

% ΣΗΔ*

Βιταμίνη D

100 μg

2000

Βιταμίνη C

80 mg

100

*% ΣΗΔ = Διατροφική τιμή αναφοράς – Τιμή αναφοράς κατά LMIV

 

Το προϊόν οφείλει τη διαιτητική του δράση στο συνδυασμό από διάφορα φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνης D που περιέχει.

Eπισηµαίνεται η ανάγκη προσαρµογής σύµφωνα µε την §14b (5) DiätV: Τα µέγιστα επίπεδα που έχουν καθοριστεί για τα θρεπτικά συστατικά στα πλαίσια µιας ισορροπηµένης δίαιτας υπερβαίνονται, για να αποφευχθεί µια περιττή πρόσληψη θερµίδων.

 

 

Προειδοποιήσεις: Να µη γίνεται υπέρβαση της συνιστώµενης ηµερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται µακριά από τα µικρά παιδιά. Μετά το άνοιγµα να διατηρείται σε µέρος ξηρό και δροσερό.
Τηλέφωνο Κέντρου ∆ηλητηριάσεων: 210 7793777

Τι είναι τα FSMPs [Τρόφιμα για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς];

Βάσει της Ευρωπαϊκής οδηγίας (ΕΕ) 609/2013 & (ΕΕ) 128/2016 ως FSMP [Food for Special Medical Purposes] ορίζονται τα διαιτητικά προϊόντα [ισορροπημένη δίαιτα], τα οποία προορίζονται για τη διαιτητική διαχείριση σε συγκεκριμένη νόσο, διαταραχή ή παθολογική κατάσταση. Οι ειδικές φόρμουλες των τροφίμων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, είναι βασισμένες σε κλινικές μελέτες επί των δραστικών ουσιών που περιέχουν και λαμβάνονται υπό την επίβλεψη ιατρού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία, προορίζονται για ασθενείς με ιδιαίτερες θρεπτικές απαιτήσεις, των οποίων η πρόσληψη δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τροποποίηση της συνήθους διατροφής.

Τα τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς είναι πιο πρακτικά και ασφαλή σε σχέση με τα συνήθη τρόφιμα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την οδηγία (ΕΕ) 609/2013 & (ΕΕ) 128/2016 στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου www.eur-lex.europa.eu.

Τα τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς της VioGenesis είναι μη πλήρη από θρεπτική άποψη, με σύνθεση προσαρμοσμένη σε συγκεκριμένη ασθένεια και δεν αποτελούν αποκλειστική πηγή διατροφής.