Καλάθι 0
Επικοινωνία

Life Extension Ginkgo Biloba Certified Extract 120mg 365 φυτικές κάψουλες

Life Extension Ginkgo Biloba Certified Extract 120mg 365 φυτικές κάψουλες

Life Extension Ginkgo Biloba Certified Extract 120mg 365 φυτικές κάψουλες

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Life Extension
  • Κωδικός Προϊόντος: LE1658
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
  • 53,75€

Eδώ και περίπου 2.800 χρόνια, οι Κινέζοι χρησιμοποιούν εκχυλίσματα από το δένδρο ginkgo biloba, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής νοητικής λειτουργίας και της φυσιολογικής κυκλοφορίας του αίματος.

Γενικά, το ginkgo biloba έχει συνδεθεί με την υγιή νοητική λειτουργία. Ωστόσο, εκατοντάδες επιστημονικές εργασίες δείχνουν ότι αυτό το φλαβονοειδές ωφελεί γενικότερα τον οργανισμό. To ginkgo biloba αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Επιπλέον, προστατεύει τα μιτοχόνδρια που παράγουν ενέργεια στα κύτταρα, ενισχύοντας έτσι τη χρήση οξυγόνου και την κυτταρική αναπνοή.

Η φόρμουλα της Life Extension περιέχει πιστοποιημένα 24% φλαβόνες - γλυκοσίδες από ginkgo και 6% τερπενικές λακτόνες. Τέλος, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας, που καθορίζει την καθαρότητα και τις προδιαγραφές του ginkgo biloba, περιέχει λιγότερο από 1ppm του τοξικού μέρους του ginkgo biloba, με ανώτατο όριο τα 5ppm.

Το εκχυλίσματα των φύλλων Ginkgo περιέχουν αρκετά δραστικά συστατικά με νευροπροστατευτικές και καρδιοπροστατευτικέςιδιότητες. Αυτά περιλαμβάνουν φλαβονοειδή (π.χ. ρουτίνη, κβερκετίνη, καμπεφερόλη και προανθοκυανιδίνες), τερπενοειδή (δηλ., Γκινκονίδια) και οργανικά οξέα. Τα φλαβονοειδή είναι γνωστό ότι ενισχύουν τα τριχοειδή αγγείαπροάγουν την υγιή ροή του αίματος στον εγκέφαλο και βοηθούν στη διατήρηση της γνωστικής υγείας.

 

Περιεκτικότητα ανά κάψουλα

Εκχύλισμα Ginkgo biloba (φύλλα)

[std. για 24% φλαβονογλυκοσίδες ginkgo, 6% ολικές λακτόνες τερπενίων]   

γκινκολινικό οξύ

120mg

 

<1 ppm

Άλλα Συστατικά: Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη, Φυτική Κυτταρίνη (Κάψουλα), Διοξείδιο Του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ.

 Δεν Περιέχει Συντηρητικά, Γλουτένη, Μαγιά, Αρώματα, Χρώματα, Γλυκαντικά, Κ.Λπ.

Δεν Περιέχει Υδροχλωρική Βεταίνη.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ: Μία κάψουλα ημερησίως με ή χωρίς φαγητό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: -Αν παίρνετε αντιπηκτικά ή αντιαιμοπεταλιακά φάρμακα ή εάν έχετε διαταραχές της πήξης του αίματος, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν. -Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. -Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. -Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. -Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. - Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αρ. Γνωστ. 114638/24-12-2014. (Ο αριθμός γνωστοποίησης ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας)